fredag 4 juli 2014

Från dag 1-4

Måndag: Vi kom fram till kyrkan sent på kvällen, där möttes vi av värdfamiljerna. Vi bor upp i bergen i ett hur lyxigt hus som helst! Och familjen är såå snälla! :) 

Tisdag: Vaknade tidigt, vi hade en ledig dag med värdfamiljen. Det var riktigt varmt så vi låg mest vid deras egen pool. Sen på kvällen for vi med Millie (17 åringen i familjen) till stan och äta frozen youghurt, såå gott! Sen träffa vi hennes vänner ;) 


Onsdag: Vakna klockan 10, rusa upp ur sängen, åt morgonmål snabbt och sen for vi och shoppa. Det finns så sjukt bra butiker här! Var sen på en Rodeo en stund men det var inte riktigt vår grej så vi  for redan innan showen var klar. Ikväll var det "bonfire" som gällde med Millie och hennes vänner, så kul hade vi! Då alla i finland skulle vara så vänliga och sociala som dom! ;) 


Torsdag: Bussen startade klockan 07:30 från kyrkan, vi har idag varit till Oregon kusten. Det var riktigt fint där, vi besökte Seaside och Astoria. Två mysiga städer med långa fina stränder. Vi simmade i stilla havet trots att det var ganska kallt vatten. Solen ville inte fram idag heller, men ändå ganska så varmt. Nu är vi tillbaka och var så trötta så vi skippa att fara ut me Millie m.fl. Imorgon firar vi USAs nationaldag, då kommer en massa folk hit och firar. Kommer bli hur kul som helst! :) 

Nu kommer en massa bilder från dagen! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar